Stimulerande lärande genom film

  • Publicerat
  • Publicerat i Barn
  • Uppdaterad
  • 2 min. läsning

Stimulerande lärande genom film

//innehåller länkar till slieducation.se //

Arbetar du inom skolverksamhet och söker efter bra filmmaterial att visa på lektionerna? Då har du kommit helt rätt! Läs vidare och ta del av vårt tips till dig – filmerna som kommer att väcka intresse och ge kunskap åt dina elever.

Högkvalitativa utbildningsfilmer för skolan

Ta chansen att få ta del av Sveriges allra bästa utbildningsfilmer för skolan. Här hittar du allt som du kan tänkas leta efter, som dokumentärer, utbildningsfilmer, spelfilmer samt utbildningsklipp. När du väljer den här leverantören kommer du således att kunna välja och vraka i ett gigantiskt utbud av utbildningsfilm från de ledande producenterna i Sverige. Här hittar du kända varumärken inom branschen, vilket garanterar en oerhört hög kvalitet på materialet.
Filmer är ett bra sätt att ta in kunskap på. Det ger ofta eleverna ett mer kvalitativt och stimulerande lärande. När intresse väcks är det så otroligt mycket lättare att ta in kunskapen – och få den att fastna. Och visst är det väl som så, att som lärare är det en av den allra bästa belöningen att se intresset och viljan att lära sig väckas hos eleverna?

Stort utbud för varje åldersgrupp

Här finner du ett utbud som är valt med största noggrannhet för att följa och möta läroplanens riktlinjer. Självklart är materialet anpassat till olika åldersgrupper, vilket gör det enkelt för dig att välja de filmer som passar perfekt till just dina elever. Ett ytterligare plus i kanten är att du även får tillgång till lärarhandledningar med lärorika övningar och diskussionsövningar som ett matnyttigt komplement till filmerna som du visar. Här får eleverna en alldeles utomordentlig övning till att verkligen arbeta på djupet med det som de har lärt sig.
Här finns mycket kunskap att hämta – kunskap som eleverna lär sig genom engagemang. Missa inte chansen att ta del av detta enormt stora utbud av lärorika filmer och dokumentärer som är perfekt anpassade för skolan!

 

Linus Höjdegård

Linus Höjdegård. Jobbar huvudsakligen på Hjältebyrån AB med fokus på hemsidor och E-handel. Driver även Företagshjältar som är en facebookgrupp för nätverkande företagare.

Lämna ett svar