Köp Harry Potter julklappar

Köp Harry Potter julklappar

Inlägget är reklam för Coolstuff.se och innehåller annonslänkar

Nu är det dags att börja titta efter julklappar. Har du någon på presentlistan eller är du kanske själv ett Harry Potter Köp Harry Potter julklappar fan? Då finns det massor av julklappar från denna magiska värld på CoolStuff.se. Gläd nörden, fantasten, potterheaden eller den allmänt Harry Potter-älskande vännen med Harry Potter julklappar. Vi har gjort en lista med julklappar från JK, Rowlings fantastiska värld som passar både vuxna och barn. 

Harry Potter adventskalender

Vad är bättre än en julkalender i väntans tider? Är du trött på de gamla vanliga chokladkalendrarna från ICA och önskar dig en unik present för varje dag fram till jul är en Harry Potter julkalender något för dig. Adventskalendrar behöver inte bara vara till för endast barn även om flertalet av Harry Potter adventskalendrarna även passar de små. Vi vuxna måste börja kräva vår rätt, Harry Potter-franchisen är med oss! 

Det finns nämligen flera olika typer av adventskalendrar med Harry Potter-tema. Här är en lista med exempel:

 • Merchkalender- Den här spännande julkalendern innehåller merchprodukter som till exempel nyckelringar,skrivhäften, godis och strumpor.
 • Godiskalender- Den här välsmakande julkalendern innehåller jelly beans eller choklad.
 • Strumpkalender- Den här praktiska julkalendern innehåller 24 par strumpor med Harry Potter-motiv i storlek 35-45.
 • Julpyntskalender- Den här juliga julkalendern innehåller 24 dekorativa julgranskulor formade efter de mest omtyckta karaktärerna och annat från böckerna.
 • Funko pop-kalender- Den här gulliga julkalendern innehåller 24 roliga funko-pop-figurer som kan glädja både vuxna och barn.

Vilken blir din favorit?

Harry Potter julpynt

Till den magiska granen krävs ett magiskt julpynt. Dekorera granen med små Harry Potter-figurer i handmålad keramik. Gläd dig själv eller en vän med en unik julgransprydnad i år eller hjälp Harry Potter-fanet i släkten att komplettera sin samling. Bland julgranspyntet hittar man bland annat Rons pappas flygande bil, nattbussen, den gyllene kvicken samt flertalet av karaktärerna från böckerna. Vem vill inte ha Voldemort och Dobby i sin julgran? Gör din egen magiska gran med vackert glitter, färgglada lampor och varför inte en julgransstjärna med projektor högst upp. Vill du ha flera tips på hur du kan smycka din gran? Kolla in vår artikel om julgranar.

Harry Potter figurer Köp Harry Potter julklappar

Dessa unika samlarobjekt passar inte bara de allra största fansen. De kan även vara roliga att ha om man bara tycker om en karaktär lite extra. Bland samlarfigurerna kan du hitta bland annat Hedwig, Fluffy, Vingfåle, Dobby, Aragog, Scabbers och Basilisken. Det finns även ett flertal djur/ odjur från Fantastiska vidunder som till exempel nifflare, åskfågel, böjsvans och grindylogg. Skulpturerna är tillverkade i BPS plast och är handmålade. Skapa din egen samling eller hjälp någon du tycker om att komplettera sin med dessa häftiga, unika och snygga figurer.

Harry Potter spel och pussel

Julen handlar inte bara om julklappar och mat. Den handlar om att vara tillsammans, att återse varandra och samlas runt något. Ett spel eller ett pussel blir en jättefin present till hela familjen. Här kan du bland annat hitta Trivial Pursuit, Hogwarts Trivia Quiz,

 Med andra ord, samt ett omöjligt pussel. Har du någon i familjen som uppskattar pussel eller vill du utmana kompisgänget på Harry Potter trivia? Då är Harry Potter spel och pussel något för dig.

Harry Potter kläder Köp Harry Potter julklappar

Att få strumpor i julklapp brukar inte vara så uppskattat, men strumpor med Harry Potter-tryck kan göra succé. Det finns flera olika plagg designade efter de fyra elevhemmen eller med Hogwarts skolemblem. Vilket elevhem skulle du hamna i? Hjälp din kompis att representera sitt elevhem eller styla dig själv med hjälp av:

 • Mössa- Virkade varma mössor i elevhemmens färger. Tillverkade i akryl och polyester.
 • Halsduk- Finns i elevhemmens färger och mönster. 188 cm lång och tillverkad i akryl.
 • Tröja- Tillverkad i polyester och bomull i storlek s-l
 • Mantel- Häftiga mantlar som visar vilket elevhem du tillhör. Mantlarna är tillverkade i polyester och kommer med ficka för trollstav och broderat märke. 
 • Strumpor i storlek 35-44 finns i flera olika designs och som både ankelstrumpor och helstrumpor.
 • Håraccessoarer- Set med diadem, och matchande scrunchy i elevhemmens färger.
 • Tygmärken- 5 pack med elevhemmens och Hogwarts emblem.
 • Paraplyer- Paraplyer i elevhemmens färger och mönster samt med Hogwarts emblem.
 • Tygpåsar- Inget klädesplagg, men ändå något som kompletterar looken. Tillverkad i 100% bomull.

Harry Potter produkter

Det finns massor av andra Harry Potter produkter som man kan använda till vardags. Få in lite magi i ditt liv och unna dig ett husgeråd från J K Rowlings fantastiska värld. Till exempel:

 • Sejdlar- Rymmer 650 ml och är handmålade i elevhemmets färger och mönster.
 • Vinglas- Rymmer 200 ml och är handmålade i elevhemmets färger och mönster.
 • Muggar- Självrörande magisk mugg som rymmer 250 ml och har formen av en kittel.
 • Earpod-fodral- Lägg ner dina earpods i ett specialdesignat fodral och låt Harry, Hermione eller Ron skydda dem.
 • Lampor- Lampor i form av Polyjuice elixir, gyllene kvicken, kittel, ljus och Hedwig. Köp Harry Potter julklappar
 • Godis- Ätbara trollstavar i choklad och jelly beans.

Genom att köpa en Harry Potter-produkt kan du göra både dig själv och någon annan lycklig till jul. Hitta den bästa Harry Potter julklappen här. 

 

Lämna ett svar